Trabzonspor Maaş İndirimi İsteyecek » Spor Haber Ajansı

Trabzonspor Maaş İndirimi İsteyecek

Trabzonspor Maaş İndirimi İsteyecek
16.04.2020
1.064
A+
A-

Trabzonspor’da oyuncularından maaş indirimi istemeye hazırlık yapıyor. Korona virüs nedeni ile gelirleri düşen kulüplerden olan Trabzonspor ekonomik krizden daha az zarar ile çıkma adına kulüp oyuncularının maaşlarında indirime gitmeleri teklifinde bulunmaya hazırlanıyor. Tüm gelirleri dibe vuran Avrupa ülkelerinde ki liglerde kulüplerin nerede ise tamamı maaş indirimi kararı aldı ve birçok kulüpte oyuncular bu teklifi kabul etti, ülkemizde de maaş indirimi konuşuluyor ancak henüz bu konuda bir hareketlilik yaşanmadı.

Oyuncular Teklife Karşı Sıcak

Kulüpler oyuncularından taleplerde bulunacaklar onlardan biri de Trabzonspor olacak,  Türkiye’de kulüplerin tekliflerinin nasıl bir karşılık bulacağı henüz net değil ancak Trabzonspor yönetim ve kurmaylarının maaş indirimi konusunda bazı araştırmalara yapmaya başladıkları dedikodusu gelmeye başladı. Yönetimin futbolcuların alacakları ve maaş indirimi konusunda Trabzonspor’a destek olma adına teklifleri kabul etmeyi planladığını öğrenmesi üzerine kulübün kararı paylaşacağı zamana gözler çevrildi.

Maaş İndirimi Can Simidi Olacak

Bordo mavili yönetim için önemli bir can simidi olacak olan oyuncuların futbolsuz geçen sürede ki alacaklarında feragat etme ve maaş indirimi teklifine sıcak bakmaları şimdi yönetim oyuncular ile bu konuda anlaşma masasına oturmaya hazırlanıyor. Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu konu hakkında konuştu, Ağaoğlu yönetimin hangi kararı vereceği ve nasıl bir adım atacağı noktasını sürecin belirleyeceğini dile getirerek “ekonomik anlamda nasıl etkileneceğimize bakacağız, halen futbolcularımız ile bir indirim görüşmesi yapmadık, futbolcular ile masaya oturmadan korona salgını sürecinin hangi durum ile netleşeceğini görmek istiyoruz, bir kez daha haydi deyip oyuncuları başka bir masaya çağırmak istemiyoruz. durumlar netleşmeli ve kararlar bir kez alınmalı, bu nedenden dolayı henüz hiçbir oyuncumuz ile görüşmedik ancak ilerleyen süreçte bir görüşmemiz elbette olacak” dedi.

Kulüpler Birliği Karar Almıştı

Kulüpler Birliği geçtiğimiz günlerde bu konuda bir karar açıklamış ve kulüplerin oyuncu ve teknik heyet ile anlaşmaya gitmesini anlaşma sağlanmaması halinde kulüplerin liglerin başlayacağı zamana kadar tüm ödemeleri durdurma kararı alabileceğini ve bu kararın tüm futbolcular ile birlikte menajer ve teknik heyete tebliğ edilmesi kararını kulüplere bildirmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.