Sırbistan’da Tadic Fırtınası!

Sırbistan, EURO 2024 Elemeleri G Grubu’nda Karadağ’ı konuk etti. Mücadeleyi UEFA’nın gözde hakemlerinden Szymon Marciniak yönetti. Kritik maç Rajko Mitic Stadı’nda oynandı. Sırbistan’ın 3-1 kazandığı karşılaşmaya Fenerbahçe forması giyen Sırp futbolcu Dusan Tadic damga vurdu.
İlk 11’de Başladı
Sırbistan Teknik Direktörü Dragan Stojkovic, Dusan Tadic’i ilk 11’de başlattı. Sırbistan sahaya, “Savic, Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic, Zivkovic, Ilic, Gudelj, Mladenovic, Tadic, Lukic, Mitrovic” ilk 11’i ile çıktı.
Sırbistanda Dusan Tadic fırtınası Maça damga vurdu
13 Puana Yükseldi
EURO 2024 Elemeleri G Grubu’nda Sırbistan, rakibini 3-1’lik skorla mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırmayı başardı. Sırbistan Milli Takımı, grupta 13 puana yükselerek 2. sırada yerini aldı.
Tadic Yıldızlaştı
Sırbistan’ın 3 golle kazandığı müsabakada Dusan Tadic yıldızlaştı. Sırplara galibiyeti getiren golleri 9. dakikada ve 73. dakikada Mitrovic, 77. dakikada ise Dusan Tadic kaydetti. Mitrovic’in ikinci golünün asistini de Tadic yaptı. Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı ile 102 resmi karşılaşmaya çıktı. Yıldız oyuncu söz konusu maçlarda 22 kez gol sevinci yaşarken, 39 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.
‘Kontrolümüz Altındaydı’
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Dusan Tadic, “Bu takım işleri tersine çevirebileceğini birçok kez gösterdi. Domine ettik, her şey kontrolümüz altındaydı. Aptalca bir gol yedik. Devre arasında konuştuk, o anın geleceğini biliyorduk ve geldi. Üzgünüm Kararın kardeşlerimiz aleyhine verildiğini düşünüyorum ancak güzel bir futbol performansı olduğunu düşünüyorum. Bu maçın çok önemli olduğunu biliyorduk. Devam edelim, Bulgaristan kasım ayında ve Avrupa Şampiyonası’nda yer almak istiyoruz” dedi.
Kaynak: Fanatik