Ronaldo Resmen Al Nassr’da

Manchester United ile yollarını ayırdıktan sonra takımsız duruma gelen Cristiano Ronaldo’nun yeni kulübü belli oldu.
Portekizli süper yıldız, Arabistan Ligi kulüplerinden Al Nassr ile anlaşma sağladı. Al Nassr kulübü, resmi sitesinden yaptığı paylaşımda, Ronaldo ile sözleşme imzalandığını duyurdu. Ronaldo’nun, Al Nasrr ile yılık 75 milyon dolardan 2.5 yıllık kontrat yaptığı iddia ediliyor.
Ronaldo’dan Açıklama
Transfer sonrası açıklamalarda bulunan Cristiano Ronaldo, “Al Nassr’ın vizyonu oldukça ilham verici ve etkileyici. Farklı bir ülkede farklı bir lig deneyimi için sabırsızlanıyorum. Bir an önce takım arkadaşlarıma katılmak için heyecanlıyım.” dedi.
Tanıdık İsimlerle Takım Arkadaşı Olacak
Cristiano Ronaldo’nun yeni takımı Al Nassr’da bir dönem Türkiye’de forma giyen birçok oyuncu yer alıyor. Ronaldo, yeni kulübünde bir dönem Beşiktaş forması giyen Anderson Talisca ile Vincent Aboubakar’ın yanı sıra 2019-2022 yılları arasında Fenerbahçe formasını terleten Luiz Gustavo ile takım arkadaşı olacak.
Al Nassr şu anda Suudi Arabistan Ligi’nde 10 maç sonunda aldığı 7 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 2’nci sırada yer alıyor.
Kaynak: Fotomaç