Günün Transfer Haberleri - 25 Ocak 2021 » Spor Haber Ajansı

Günün Transfer Haberleri – 25 Ocak 2021

Günün Transfer Haberleri – 25 Ocak 2021
25.01.2021
533
A+
A-

25 Ocak 2021 gününde basına yansıyan ve gündemin üst sıralarına yerleşen transfer haberleri sizlerle!

Fenerbahçe

Ocak ayı transfer dönemine Mesut Özil, Attila Szalai ve Bright Osayi-Samuel transferleriyle hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe; santrafor bölgesine takviye yapmayı planlıyor. Sezon başında transfer edilen Samatta, Cisse, Ademi üçlüsünden beklediği verimi alamayan sarı lacivertliler; Ocak ayına kadar geçen süreçte elde edemedi. Bu bölgeye kiralık alternatifler arayan Fenerbahçe, Leicester’ın forvet oyuncusu Kelechi Iheneacho’yu gündemine aldı. Bu sezon Leicester’da bekleneni veremeyen 24 yaşındaki oyuncu için ilk temasları sağladı. Kanat rotasyonuna da alternatifler arayan sportif direktör Emre Belözoğlu, bu bölge için de Everton’dan Bernard için nabız yoklamaya başladı.

Beşiktaş

Ocak ayı transfer döneminde forvet rotasyonuna ekleme yapmak isteyen Beşiktaş‘ta Hulk ismi taraftarlarca ön plana çıkartılırken; maliyet ve sakatlık durumuna göre oyuncunun transfer süreci tamamlanacak. Hulk transferinin gerçekleşmemesi durumunda ise; Kasper Junker, Fode Koita ve Kenan Karaman gibi isimlerin listede alternatif olarak bekletildiği öğrenildi.

Forvet rotasyonu için siyah beyazlı ekibe Diego Costa’nın önerildiği iddia edilse de, oyuncunun maaş yükünün yüksekliği yönetimin transfere yanaşmamasına neden oluyor. Brezilya asıllı İspanyol oyuncunun bonservis bedeli bulunmasa da; imza parasının yüksek bir bedel olması bekleniyor.

Günün Transfer Haberleri - 25 Ocak 2021 1

Galatasaray

Onyekuru ve Halil Dervişoğlu’nu kiralayarak transfer perdesini açan Galatasaray, Falcao ve Diagne’nin ayrılması durumunda formayı alacak bir forvet arıyor. Torino’dan Simone Zaza, Zamalek’ten Mostafa Mohamed gibi isimlerle görüşen sarı kırmızılı ekip; bu oyunculardan birini maliyet şartlarının karşılanması durumunda kadroya katacak.

Luyindama’nın satılması veya takasta kullanılması durumu için stoper arayışlarında da bulunan Galatasaray; Benfica’nın genç stoperi Ferro’nun kiralık transferi için nabız yoklamaya başladı. Valencia’nın da yakın temasta olduğu Portekizli oyuncunun, opsiyonsuz olarak Galatasaray – Valencia ikilisinden birinde sezonu tamamlaması bekleniyor.

Trabzonspor

Kanat, orta saha ve forvet mevkiilerindeki arayışları süren Trabzonspor; Enzo Perez transferinin gerçekleşmemesinin ardından diğer alternatiflerle görüşmeleri hızlandırdı. Benfica’dan Chiquinho’yla ve Sivasspor’dan Hakan Arslan’la temas kuran bordo mavililer; bu iki transferden birini perde kapanmadan tamamlamayı hedefliyor.

Takımın kaptanlarından biri olan ve yaşı nedeniyle gönderilmek istenen Joao Pereira’nın; Göztepe’ye transfer olması bekleniyor. Trabzonspor‘da beraber çalıştığı Pereira’yı kadrosunda isteyen Ünal Karaman’ın, transferdeki en büyük etken olduğu belirtiliyor.

Haber: Haydar Akın / Spor Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.