Galatasaray’dan İtalya Seferi » Spor Haber Ajansı

Galatasaray’dan İtalya Seferi

Galatasaray’dan İtalya Seferi
07.07.2022
287
A+
A-

Sarı kırmızılı ekipte büyük heyecanla beklenen transfer seferi resmen başladı. Sportif A.Ş. yöneticisi, aynı zamanda kulüp sponsoru Erden Timur, İtalya’ya giderek listesindeki oyuncuların işini bitirmeye çalışacak. Gündemdeki ilk isim Joao Pedro. Son olarak İtalya Milli Takımı forması giyen Brezilya asıllı yıldızın, geleceki sezonda Galatasaray’ın 10 numarası olması planlanıyor. Galatasaraylı yöneticiler, 30 yaşındaki oyuncuyla prensip anlaşmasına varmış durumda. İtalyan medyasına göre Galatasaray cephesi, Cagliari ile de anlaşmaya vardı. Timur’un bu seferde aradaki son pürüzleri gidererek transfere noktayı koyması bekleniyor. Pedro’nun İtalya’da eşyalarını toplamaya başladığı ve imzaya hazır olduğu gelen haberler arasında.

Galatasaray’dan İtalya Seferi 1

Kulüpten Kolaylık İsteyecek

Erden Timur’un ikinci durağı ise Sassuolo olacak. Transferin gözde isimlerinden Kaan Ayhan’ın bonservisi konusunda son bir görüşme gerçekleşecek. Milli savunmacının menajeri önceki gün Nef Stadı’nda Galatasaraylı yetkililerle bir araya gelmiş ve prensip anlaşması sağlanmıştı. Artık transferin tamamlanması için Sassuolo’nun vereceği onay bekleniyor. Timur, İtalya’da yapacağı görüşmede bu transferi 5 milyon Euro’dan daha düşük bir bonservis bedeliyle gerçekleştirmeye çalışacak. Aynı zamanda 27 yaşındaki oyuncunun kendisi ve menajeri de Sassuolo yöneticileriyle görüşerek, bu transferin tamamlanması adına kolaylık talebinde bulunacak. Anlaşma gerçekleşirse, Kaan’ın doğrudan Avusturya kampına katılması planlanıyor.

Gelirse İki Hamle Daha Var!

Sassuolo yöneticileriyle masaya yatırılacak bir diğer konu da Mert Müldür’ün bonservisi. Sarı-Kırmızılılar, genç sağ bekten vazgeçmeyi kesinlikle istemiyor. Ancak Erden Timur, geçtiğimiz günlerde gazetecilerle yaptığı sohbette, Milli futbolcunun bonservisinin çok yüksek olduğunu ve maliyetinin kendilerini aştığını dile getirmişti. Timur’un yine de şansını deneyeceği ve Mert’in bonservisini de 5 milyon Euro’ya çekmeye çalışacağı öğrenildi. Genç futbolcudan da kulübüne baskı yapması ve transferdeki şartları kolaylaştırması talep ediliyor. Eğer Mert Müldür transferi de gerçekleşirse, Sacha Boey ile yollar kesin olarak ayrılacak. Hatta Omar’ın yerine de yerli bir yedek düşünüldüğü gelen haberler arasında.

Kaynak: Fanatik

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.