Erol Bulut Alanyaspor'dan Ayrıldı » Spor Haber Ajansı

Erol Bulut Alanyaspor’dan Ayrıldı

Erol Bulut Alanyaspor’dan Ayrıldı
03.08.2020
470
A+
A-

Son günlerde adı Fenerbahçe’nin teknik direktörlüğü için anılan Erol Bulut, Aytemiz Alanyaspor’daki görevinden ayrıldığını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan pek çok haberde, Fenerbahçe’nin futbol yapılanmasında önemli bir görev üstlenecek olan Emre Belözoğlu ve teknik direktör olarak anlaşıldığı iddia edilen Erol Bulut’un birlikte Fenerbahçe’nin yeni sezonunun rotasını belirledikleri iddia edilmişti.

Erol Bulut; Türkiye’deki teknik direktörlük kariyerinde önce Yeni Malatyaspor’da, sonrasında da Alanyaspor’da ligde 5. sırada tamamlamış ve UEFA Avrupa Ligi elemelerine katılmalarında önayak olmuştu. Ayrıca bu yılki Türkiye Kupası yolculuğunda finale uzanmış ve final maçında kupayı Trabzonspor’a kaybetmişti.

45 yaşındaki antrenör, futbolculuğunda 4 yıl boyunca formasını terlettiği ve 1996 yılında şampiyonluk elde ettiği Fenerbahçe’yle uzun bir süredir anılmakta. Kupa finalinin ardından konuyla alakalı sorulan soruya da; “Önümüzdeki günlerde gereken açıklamayı yapacağız. Kariyerimin ilerleyen yıllarını nasıl değerlendireceğimi göreceğiz. Birkaç gün oturup kafa dinlemek gerekiyor” yanıtını vermiş ve Fenerbahçe camiasında teknik direktörlüğüne dair büyük bir umut uyandırmıştı.

Erol Bulut’un Aytemiz Alanyaspor’dan ayrılışına dair, kişisel Twitter hesabından yayımladığı açıklama şu şekilde:

Erol Bulut Alanyaspor'dan Ayrıldı 1

Erol Bulut ve Fenerbhaçe yönetiminin, önümüzdeki günlerde anlaştıklarına dair resmi açıklamayı yapmaları bekleniyor.

Haber: Mehmet Türk / Spor Haber Ajansı (Fenerbahçe)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.