Cumhurbaşkanı Milli Futbolcular İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milli futbolcular ile telekonferans görüşmesi yaptı, gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Nihat Özdemir ve Şenol Güneş’te katıldı.
Oyuncular İle Cumhurbaşkanı Telekonferans İle Görüştü
30 ay – yıldızlı oyuncu ile telekonferans sistemi ile 1,5 saat görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan idmanlarını yaparak vatandaşa örnek olmalarını istedi. Oyunculara sağlıklarını soran Cumhurbaşkanı evde kal hareketsiz kalma platformunda vatandaşa destek olmalarını isterken oyuncular süreç boyunca yapmaları gereken ne ise yapmaya hazır bulunduklarını iletti.
İdmanlarınızı Aksatmayın, Formda Ve Sağlıklı Kalın
Cenk Tosun, Zeki Çelik ve Oğuzhan telekonferans toplantıya yurt dışından katıldı, Türkiye’nin korona virüs salgınını çok iyi yönettiğinin altını çize milli futbolcular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ülkenin bu pandemiyi en az hasarla tamamlayacağını ifade ettiler. Oyunculara tek tek teşekkür eden Cumhurbaşkanı idmanlarınızı aksatmayın, formda ve sağlıklı kalın dedi.
Topluma Örnek Olmanızı İstiyorum
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 milli futbolcumuza evde kal hareketsiz kalma platformuna verdikleri destek için teşekkür ederek “ülkemizde ki en popüler spor dalının temsilcilerisiniz, bu yüzden evde kal hareketsiz kalma platformuna futbolcularımız olarak öncülük etmenizi, topluma örnek olmanızı istiyorum. Türkiye’nin her alanda daha fazla başarı elde etmesi noktasında içinde bulunduğumuz şartlar hiç olmadığı kadar uygun, futbol içinde bu geçerli inşallah karşımda duran bu takım, bu kadro uluslararası alanda gösterdiği başarı ile tarihe geçecek, bu oyuncular adını tarihe yazdıracak” dedi.
Ne Gerekiyorsa Yapmaya Hazırız
Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ise telekonferans toplantı yaparak kendileri ile görüşme sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek spor ve futbol camiası olarak ülkenin içinde bulunduğu süreçte ne gerekiyorsa yapmaya hazır oldukları mesajını iletti. Cumhurbaşkanı ve milli futbolcular 1,5 saat görüştü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunculardan evde kal hareketsiz kalma kampanyası çerçevesinde egzersiz konusunda vatandaşa destek vermeleri talebini iletti.