Aslan’a Luyindama Piyangosu » Spor Haber Ajansı

Aslan’a Luyindama Piyangosu

Aslan’a Luyindama Piyangosu
15.01.2021
855
A+
A-

Sarı kırmızılı ekip Süper Lig‘in 19. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak.

Zorlu mücadele öncesi sarı-kırmızılılar Ziraat Türkiye Kupası‘nda oynanan maç nedeniyle çalışmalarına bir gün ara vermiş ve 14 Ocak Perşembe günü ilk çalışmasını gerçekleştirmişti. Cimbom, zorlu deplasmanda rakibini yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Galatasaray’da bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de dün yaptığı açıklamasında harcama limitleri ile ilgili flaş sözler kullanmıştı. Cengiz, “Dün TFF’de bir soru sordum. Oradan haberler kaçıyor. Bazılarına kaçıyor. Limitler açıklanmış, diyorlar ki harcasana. O bizim toplam limitimiz. Bonservisler, maaşlar. TFF’ye verin dedim 21 kulübün rakamlarını. 2 kulüp artıda. Biz ve Trabzonspor. Açıklayın dedim. 9.8 milyon TL limitim var benim. Bunu artırın dedim, kur yenilemesi yaptılar.” ifadelerini kullandı.

Aslan’a Luyindama Piyangosu 1

Luyindama Yolcu

Transfer yapmak için oyuncu satması gereken Galatasaray’da gündeme gelen ilk isim ise Luyindama olmuştu. Sarı-kırmızılıların 5 milyon Euro bedel ile kadrosuna kattığı Kongolu futbolcuya Premier Lig’den 2 talip çıktı. İngiliz basını Aston Villa ve Everton’un yıldız futbolcu için devrede olduğunu duyurdu.

10 Milyon Euro’yu Gözden Çıkardılar

Premier Lig ekibi Aston Villa ve Everton’ın Christian Luyindama transferi için 10 milyon Euro’yu gözden çıkardığı iddia edildi. Haberde ayrıca transferin yakın zamanda tamamlanacağına vurgu yapıldı.

Kaynak: Fotomaç

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.